Vil du være en del af holdet?

Vi er i øjeblikket 14 forskellige og skønne mennesker i vores behandlerfællesskab, som alle har det til fælles, at vi er faglige dygtige, selvstændige, holistiske og vi arbejder for at skabe mere balance og glæde i andres liv.

Vi får tit henvendelser fra folk, som ønsker at være en del af vores skønne fællesskab og det er vi dybt taknemmelige for. Vi har ingen venteliste, men rækker ud hver gang vi har et ledigt lokale, da vi ønsker at tiltrække det menneske, som på nuværende tidspunkt passer bedst ind på vores sted. Hvis du er interesseret så læs endelig videre.

Vi er et fællesskab, hvor vi vægter fællesskabet højt, hvor vi tror på, at når vi har en god relation til hinanden, så smitter det af på alt – vores egen klinik, stemningen i huset og vores liv generelt.

 

 

  • Vi holder fællesmøder 4-6 gange om året, hvor vi kommer lidt tættere på hinanden og drøfter ting som omfatter os alle i fællesskabet.
  • Vi holder julefrokost og sommerfest hvert år.
  • Vi spiser dagligt frokost sammen i vores fælles køkken.
  • Vi laver spontane eller aftalte sparrings møder med hinanden.
  • Vi smiler, krammer og siger hej til hinanden, når vi mødes på gangen.

Det er ikke et krav, at du tropper op til det hele, men din lyst til at være en del af fællesskabet er det vigtigste. Alle er ansvarlige for at fællesskabet fungerer.

Lige nu har vi et par dejlige lyse lokaler ledige til terapeuter/kropsbehandlere, og du er meget velkommen til at kontakte os og høre mere.

Du er en etablerede selvstændig med egen hjemmeside og med et naturlig flow af klienter.

Har det fanget din interesse, så kontakt Lisbeth Rasmussen på 28148255 eller send en mail på kontakt@rosensgade24.dk , så byder vi gerne på en kop varmt og en rundvisning.

Vi glæder os til at byde dig velkommen 🙂