Historien bag

Historien om Rosensgade 24, 3. – 8000 C

Bygningen Rosensgade 24 blev opført i 1893 og har således en lang historie i det århusianske byliv. Bl.a. har bygningen længe lagt lokaler til et trykkeri, hvor man først og fremmest trykte frimærker og pas, og i mange år holdt flere frimærkeklubber følgelig til på adressens 3. sal. Som et lille kuriosum til minde om denne del af historien er en del fra trykkeriet blevet bevaret og hænger i dag i vores de nyindrettede lokaler.

Historien skulle så egentlig være afsluttet her i starten af det nye årtusind, da byplanen foreskrev, at bygningen skulle rives ned, så man kunne lave en lille vej mellem Graven og Rosensgade. Men til alt held for os i Rosensgade 24 blev byplanen ikke fuldført og i juli 2012 overtog Linda og Asger lejemålet på 3. sal med det for øje, at skabe et velfungerende kontorfællesskab for små erhvervsdrivende.

Skæbnen ville, at drømmen om et kontorfællesskab var svær at realisere, og 6 måneder efter overtagelsen af lejemålet stod mange lokaler stadig tomme. Det gjorde, at visionerne måtte revideres, og flere behandlere og terapeuter fandt nu vej ind i lokalerne i Rosensgade. Denne ændring i husets lejere førte også til et skifte i fællesskabets visioner, og i løbet af et års tid eller to var kontorfællesskabet i stedet blevet til et blomstrende behandlerfællesskab.

I dag er det hektiske iværksætter miljø udskiftet med et roligt og særdeles professionelt behandlerfællesskab, hvor ydmyghed, rummelighed, medmenneskelighed og høj faglighed er i højsædet, og hvor den gode stemning og de mange faglige kompetencer huset rummer kommer klienterne til gavn.

Vi håber at du føler dig velkommen og godt behandlet, når du gæster Behandlerfællesskabet Rosensgade 24, og du er alid velkommen til at give os ris eller ros, hvis du skulle føle dig inspireret til det.